Evenimente

1-2 martie 2018

Participare managerii HOLY LAND ZB Travel, Zafer Barakat și dr. Nina Maria Diaconescu, la MEDITERRANEAN TOURISM FORUM MALTA (Forumul Turismului Mediteranean, Malta). Dezbateri despre industria Turismului mediteranean. Teme: Cultura mediteraneana; Stil de viata în regiunea Marii Mediterane și Turismul; Rolul turismului religios în dezvoltarea economica; Bucataria mediteraneana ca atractie turistica; industria ospitalitatii în spatiul mediteranean și influente; Turismul nautic; Redefiniri, schimb de experiente în turism și economie; Femeile în leadershipul turistic; Crearea de destinatii turistice; Promovare în turism și dezvoltare; Sustenabilitatea turismului. Turismul ca vehicul pentru pace și stabilitate în regiunea mediteraneana.

22-25 februarie 2018

Participare Agentia HOLY LAND ZB TRAVEL la Targul de Turism al Romaniei ROMEXPO -TTR 2018, cu oferte pentru circuite în Israel și Iordania, la preturi promotionale, precum și pentru alte destinatii turistice interne și internationale.
Slogan: CROSSING CULTURES IN GOD WE TRUST!
Oferte pentru: Tara Sfanta, Albania, Turcia (Istanbul), Circuit Muntenegru-Croatia-Slovenia

6-7 FEB 2018

Participare Agentia HOLY LAND ZB TRAVEL la Tel Aviv, la cea de-a 24-a editie a targului international de turism INTERNATIONAL MEDITERRANEAN TOURISM MARKET (TLV CONVENTION CENTER, standul Romaniei). Oferta speciala - Romanian balneary & spa destinations.
Slogan: WE PROMOTE ROMANIAN SPA & BALNEARIES DESTINATIONS!
Oferte pentru: Afrodita Resort & SPA (Baile Herculane), O3 Zone (Baile Tușnad) și Lotus Therm (Baile Felix).